KA ČE SE VЪRNE CARIBROD

Ići dole

KA ČE SE VЪRNE CARIBROD Empty KA ČE SE VЪRNE CARIBROD

Počalji od banskodolcanin taj 15th Juni 2011, 4:57 pm

Gledam nešto ovija tzv. narodni poslanici u Rep. skupštinu i se saseti, ima li tamo nekoj naš da đi podseti da trebe da donesu nećikv zakon s koj se može promeni ime na našijat grad. Kolko se sečam, minuše 3-4 godine od ko su ovija naši lokalni tzv. odbornici izglasali da se promeni ime na gradat. I ko ni rekoše da trebe republička skupština da donese zakon za promenu imena. Pa ka če više tija zakon da se donese. Što njim ovija ''naši'', što sedu čat pat tamo, poslanici, ne davaju zor. Ili neka si ni kažu da UDB-a ne dava i tačka. Može bi je za tova zadužena ''našta'' poslanička iz udbadžiskutu stranku DSS - Donka B. Ako je ona - t*ge smo se uslušali. Ako je nekoj drug ''naš'' - če se načekamo. Ka đu večim spomenu, gospođa Donka B. je tamo ko na ekskurziju, ama debelo platenu, golemite TV ekrani u skupštinskutu salu koristi da si popravlja frizuru, a glupu državu i zakoni koristi da čerupa narodne pare šakom i kapom. Ako je nekoj zaboravil, da podsetim, ona je pobegla s familiju iz Hrvatsku u Caribrod, dobila stan, rabotu, ''izbrana'' ko caribrodžanka za poslanika, otišla u Belgrad ko profesionalni poslanik, uzima ogromne pare za tova, a što je naj debilno, ona uzima još po ogromne pare za tzv. odvojen život. Od koga je ona odvojena, ka su nju i deca i muž u Belgrad, tamo živeju s nju. A ona uzima pare za odvojen život od adresu na koju je prijavena zvanično - a tova je Caribrod. Državo imali te?

banskodolcanin
taze član
taze član

Broj poruka : 13
Points : 17
Datum upisa : 09.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

KA ČE SE VЪRNE CARIBROD Empty Re: KA ČE SE VЪRNE CARIBROD

Počalji od marina taj 15th Juni 2011, 5:13 pm

Možda nisi daleko od istine u vezi imena. I ja sam čula da BIA, UDBA ili šta je već ne dozvoljava promenu imena. Da li je Donka Banović zadužena za ovo? Moguće da je jedna od... Sećam se 2001. godine i takozvanog Saveza Gradjana kada je za rušenje lokalne vlasti pored UDBE bio zadužen lično i onaj debeli general Aca Tomić. Što se tiče gospodje Banović situacija je još strašnija. Ta gospodja živi u Beogradu a ni na kraj pameti joj ne pada da vrati stan koji je dobila na korišćenje u Dimitrovgradu. Čula sam i da traži stanare kako bi ga iznajmljivala. Što se tiče njenog famoznog muža, on je jedini Banović koji je na slobodi. Ostali su u Hagu. Ima ljudi koji znaju da ima umešane prste u dosta "interesantnih dogadjaja" u Republici Srpskoj za vreme rata. Dragi moji sugradjani, nisam verovala da možete da dozvolite da vas ova žena predstavlja u skupštini.
marina
marina
član
član

Broj poruka : 76
Points : 109
Datum upisa : 09.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

KA ČE SE VЪRNE CARIBROD Empty Re: KA ČE SE VЪRNE CARIBROD

Počalji od banskodolcanin taj 15th Juni 2011, 11:21 pm

Draga sugradjanko, ili šta već, demokratija je čudo jedno, naročito njeno tumačenje, a još naročitije njena primena. Kod nas je sve to dobilo najekstremnije primese svih značenja i tumačenja, a osnovno značenje, koje je direktno preuzeto iz tzv. zapadnih demokracija, je zabluda. Zabluda gradjanstva da je to to, najbolje, većinski izglasano, najpravilnije. zabluda zvana većina, zabluda da je ono što ta većina ''reši'' vrhunska istina, ispravnost. Kod nas to znači da, ako većina ''izglasa'' da je belo ustvari crno, to se mora prihvatiti. To smo preuzeli od tzv. zapadnih demokracija. Još gori je naš izborni sistem, koji je tako upetljan da nikad ne znaš za koga si glasao, ko će te predstavljati, kako, koliko. Ali zabliuda o pravilnosti i ispravnosti pomaže u svim situacijama sumnjivim vladajućim većinama. Hoću reći: narod niko nije ništa pitao, niti će se narod ikad nešto pitati i odlučivati. Uvek će biti malobrojnih interesnih grupa koje će odlučivati o svemu, a naročito o sudbini naroda, a sve u korist svojih interesa. Takav je slučaj i sa g-djom Donkom B. Jedino koga ona predstavlja u skupštini je ona sama, i možda neko od onih Banovića koje si ti spomenula a koji su u Hagu. A zabluda je da je to narod odlučio. Ali po tzv. zapadnoj demokraciji - moramo misliti da je tako. Na kraju bih hteo da te podsetim da mi u toj skupštini imamo još jednog predstavnika, takozvane većinske političke opcije, odnosno vlasti. Ali cvrc, ista vajda. Zakona o promeni imena grada nema pa nema.

banskodolcanin
taze član
taze član

Broj poruka : 13
Points : 17
Datum upisa : 09.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

KA ČE SE VЪRNE CARIBROD Empty Re: KA ČE SE VЪRNE CARIBROD

Počalji od skeleton taj 16th Juni 2011, 10:08 am

1, Tačno je da imamo dva predstavnika u skupštini. Jedan je naš, kakv je takav je, drugi je predstavnik ko zna koga i ko zna za koga radi.
2. Da li mislite da se dotična gospodja Banović slučajno pojavljuje u Caribrod, munjevito se zapošljava, dobija stan itd. Mislite o tome.
skeleton
skeleton
Moderator
Moderator

Broj poruka : 483
Points : 573
Datum upisa : 17.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

KA ČE SE VЪRNE CARIBROD Empty Re: KA ČE SE VЪRNE CARIBROD

Počalji od bubbby taj 16th Juni 2011, 10:00 pm

Da tova je isto ko i s Velina nema mrdanje iz opstinu kradal ne kradal uvek si je tam, nezamenljiva licnost....

bubbby
Respektabilan član
Respektabilan član

Broj poruka : 436
Points : 500
Datum upisa : 08.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

KA ČE SE VЪRNE CARIBROD Empty Re: KA ČE SE VЪRNE CARIBROD

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu