Bratstvo razrešenje
+8
ŠiŠa
bubbby
popaj
banskodolcanin
marina
diskutant
Pametnik
skeleton
12 posters
Strana 3 od 7
Strana 3 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Bratstvo razrešenje
Cirkus se nastavlja. Nebojša Ivanov nudi članovima NS 200 evra za lažno svedočenje u njegovu korist.
marina- član
- Broj poruka : 76
Datum upisa : 09.02.2011
Dobar predlog bubby, dobar.bubbby ::Ja sam siguran da je najbolji kandidat Velin,ali on si ima funkciju a i staracak je.Na Dinkica mu trebu mladi sposobni lopovi i prevaranti i sigurno zatova se sprel na Capu..

diskutant- Moderator
- Broj poruka : 462
Haha mogu ama ako politicki mnogo ojaca ce ni postrojava po grad i ce nalaga boj na svakoga..
bubbby- Respektabilan član
- Broj poruka : 436
Datum upisa : 08.02.2011
Mani što če ni postrojava, nego može da počne da ni kara i ni da oratimo na onija marsovsko-b'lgarsći 

diskutant- Moderator
Kolko postova zbog jedne iskompleksirane budaletine.
skeleton- Moderator
- Broj poruka : 483
Datum upisa : 17.02.2011
E golema greska on neje iskompleksiran , on je podrzan clan na dve sluzbe,kazi za tekvoga coveka zasto ce urgira predsednik susedne drzave....ti neznaes li ce Stojanov i Kostov beose na jare u Zeljusu....
Tova za Stojanova i Kostova ne sam znal. A da radi za dvete Službe znaje cel Caribrod. mada ko počeše u Blgariju da otvaraju dosijetata, Čapa ga tamo ispuši. Pri nas su još saradnicite zaštićeni, ne znae se dokiga. Mislim da ka se razvrže klubeto i ka se sve objavi javno, ka se vidi koga je sve Čapa natopil u DB, če se seli koka u Tunguziju.
diskutant- Moderator
Juce sam cula od nekoliko razlicitih mesta da je pre dva dana gospodin Ivanov
ispraznio ziro racun Kulturno informativnog centra. Posto je KIC pred
zatvaranjem, deli se plen, pa ko sta dohvati. Mozemo li da saznamo o
kojoj sumi se radi?
ispraznio ziro racun Kulturno informativnog centra. Posto je KIC pred
zatvaranjem, deli se plen, pa ko sta dohvati. Mozemo li da saznamo o
kojoj sumi se radi?
marina- član
A tova je nesta novo,sto se zatvara KIC-at?Dali zbog odlukutu na novotoga BG.predsednika da povlece svi agenti iz inostranstvo.A sto se tice za uzetutu sumu novca ,ljudi iz KIC trebe da znaju kolko pare su imali na ziro...
A koj da znaje? Saško Barabata? Jedini pismen tamo beše Saša Kostov i on dji napušti ka vide s kve lopuže se trebe raspraja. Ostal je Čapa i talog.... i doktor koji ne ume da se izražava na maternjem jeziku, ljubitelj mladog mesa. 

Poslednji izmenio diskutant1 dana 10th Decembar 2011, 5:10 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
diskutant- Moderator
Haha sa se seti ,Capa ko nalita na jednu konobaricu...isto bese na 18...znaci tam u KIC-at su se sabrali samo tekvija..
Tuga i beda...Fali još samo u KIC da dovedu i njegovu Sladjanu da se ukači na oneja šljampave štikle i da se utegne u miderat,pa da se "Bričov prolaz" nazove ulica "Crvenih fenjera".

skeleton- Moderator
Gospodin Ivanov je bruka za Dimitrovgrad, bruka za nacionalnu manjinu i pogotovo bruka za novinsku ustanovu Bratstvo. Ja stvarno ne mogu da shvatim kako neko ko ne ume da sklopi jednu prosto proširenu rečenicu može da bude direktor novinske ustanove? Kako jedan osudjenik koji je samo čudom izbegao odsluženje kazne može uopšte biti direktor bilo čega?
marina- član
Ahahahaa, ima i Facebook profil! Odmah sam mu poslao zahtev za prijateljstvo.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
diskutant- Moderator
Apsolutno ste u pravu sas sve iznete činjenice, i da me ne shvatite pogrešno ja ne branim nikoga, ama teka ka pročitam sve gore napisano imam utisak da je počela predizborna kampanja i otpočela hajka na konkurenciju? Sležem se da deka ima nekoja mutna radnja prisutan je i Čapa. Samo me interesuje što malo i ne spomenete deka i svi tija članove na Naci savetat su i potpredsednici, sekretari, članovi veća, predsednici komisija, udruženja i tam podobni. Pa jed*n čovek ima po osam funkcije, prosto je nemoguće da u DS nema tolko školovani i pametni ta dvojica da obavljaju sve moguće funkcije u grad!!
dr house- taze član
- Broj poruka : 40
Datum upisa : 14.12.2011
A sto samo iz DS,nali se radi za interes grada a ne partije
Pa to može u nekoje idealno društvo a pošto smo mi daleko od toga a s obzirom da su oni na vlast očekuje se i da postavljaju svoji kadrovi na određene funkcije, ali to ne podrazumeva da u svaku komisiju i veće bude član Ratko i Danijela verovatno postoji i još nekoj u tom smislu je napisan prethodni post. Teka to funkcioniše politički.!!!
dr house- taze član
Izgled da je stvarno pocela predizborna kampanja, evo mladih nezadovoljnih DS lavova
Dr House, samo napred, nego sto bre dozvoli da stavljaju Vladicu za predsednika? Sta tebi na primer fali? Nego probaj ti da skinete ovog Zorana i njegovo drustvo i grizi. Pri Capu ne verujem da ce alalis.

skeleton- Moderator
Ja verujem da sam raskrstil s politiku samo me stra da se ne počne ona bavi s mene. A verovatno je i poznat podatak da već duže vreme nemam dodirnih tačaka s vodeći ljudi na DPB. Moj stav je da čovek trebe da se bavi s tova za kvo se je školoval i za kvo je valjda stručan ali ka pogledaš koj se sve bavi s politiku i utiče na ljudske sudbine ono ti dojde da iskopaš dupku i da počneš da okaš u "Cara Trajana kozje uši"!!!!
dr house- taze član
E to si u pravu.
skeleton- Moderator
Haha u pravu si samo nemogu da razberem koj izdidza tija profesori (ograniceni)u narodni lideri,brat mu je sto puti po pametan a ovija je samo bubalica sto fiziku znaje...
Možda tija narod što glasaju za nji... ili možda grešim? Evo ja bi običal da se ti bubby kandiduješ na izbori i pokažeš na profesoratoga i svi ostali ko trebe da izgleda jed*n pametan lider.
diskutant- Moderator
Naš mili i voljeni Čapa prodade sve sugradjane sa dvojnim državljanstvom niškoj policiji. Toliko o njegovoj borbi za prava bugarske nacionalne manjine.ržavljanstvom policiji.
skeleton- Moderator
E neje strasno u demokratsku drzavu svaki covek ima pravo da si uzima kolko oce drzavljanstva...
Tačno bubby, za demokratske države je stvarno teka. Nego to i dalje ne objašnjava što če na nišku policiju spisak gradjana sa bugarskim državljanstvom i bg registracijama.bubbby ::E neje strasno u demokratsku drzavu svaki covek ima pravo da si uzima kolko oce drzavljanstva...
skeleton- Moderator
Става ли дума за този човек?
Намерих го в Гугл.
Намерих го в Гугл.
stambolijski- taze član
- Broj poruka : 16
Datum upisa : 12.12.2011
Strana 3 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 3 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
» Сръбски учебници са пълни с пропаганда
» Български език в Босна 1609г СИМЕОН ЛЕХАЦИ
» Северозападен романь
» Двама просветители и учители създават „Върви, народе възродени”
» Eeeeeee
» Вучич: Задминахме България, ще изпреварим всички на Балканите. А дано ама надали
» Kvalitet obrazovanja
» Čistoća prirode